Contact en tarief

Contact met acupuncturist Danielle

Makkelijkste is om mij een Whatsapp te sturen: 06-53195292.
of een e-mail: info.acupunctuur@gmail.com.

Vanwege gezin en rust is telefoneren voor mij minder handig.

Werkdagen

Ik werk op maandag en vrijdag in Utrecht, Europalaan 500 (verdieping 2) bij Vrouwengeneeskunde.nl

Tarief

Voor psycho-emotionele problematiek zijn de kosten van een consult altijd €100. Zowel voor intake + behandeling als voor vervolgconsulten. Ik kies bewust ervoor om voldoende tijd voor je te reserveren per keer (circa 1,5 uur per x).
Naast mijn specialisatie als acupuncturist en hypnose om met PTSS te werken en andere psycho-emotionele problemen, ben ik ook gespecialiseerd in vruchtbaarheid, zwangerschap en menopauze. Ik werk samen met mijn collega Elisabeth, zie www.vrouwengeneeskunde.nl. Daar gelden iets andere tarieven, hieronder meer informatie erover.

Lang of kort consult

Goed is om te weten dat bij Vrouwengeneeskunde.nl de prijzen van een vervolgconsult minder hoog zijn (maar er ook minder tijd voor staat voor een vervolgconsult, nl 50-60 minuten).
Dat heeft te maken met het stuk tijdsinvestering van mijn kant en de intensiteit van je hulpvraag bij het vervolgconsult. Mocht je twijfelen hoeveel tijd je nodig hebt bij een vervolgconsult, dan is dat zeker bespreekbaar, maar uiteindelijk beslis ik hoeveel tijd ik nodig heb om je goed te kunnen behandelen.

Ik kan en wil  gewoonweg bij sommige vraagstukken niet minder tijd en aandacht investeren. Ik sta voor een bepaalde kwaliteit die ik naar jou en naar mij toe wil waarborgen, ook voor jouw eigen veilige gevoel. Ook als ik zelf denk dat je met kortere sessies prima baat zult gaan hebben, zal ik dat tijdig aangeven.
Zodra een afspraak voor 1,5 uur staat, blijft deze ook zo staan en is de gereserveerde tijd voor jouw rekening. We evalueren na een aantal keren wat jouw behandelbehoefte is.

Afzeggen consult

Afzeggen van een consult kan minimaal 2 werkdagen van te voren. Weet wel dat ik vaak een wachtrij heb van cliënten die heel graag wel komen. Eenmaal afzeggen is geen probleem, maar vaker, dan zie ik dat als een teken dat het tijd is om afscheid te nemen van onze behandelrelatie.